And & Gås

Fridalunds and & gås

OBS.
Nu er det ikke længere muligt at reservere en and til juleaften.
Men i weekenderne 26./27. november, 3./4  og 10./11.  december, sælger vi de ænder, der er i overskud.
Alle weekender holder vi åbent fra 11-16
Først til mølle.

Vores ænder og gæs fodres og passes efter økologiske principper. De bliver slagtet på vores eget fødevaregodkendte slagteri. 

Vores ænder slagtes når de er 18-20 uger gamle, gæssene slagtes når de er 22-24 uger gamle.

Der kan bestilles ænder og gæs til juleaften. 

Bemærk: 

Vi modtager din bestilling som en e-mail. Da vi kan have travlt med andre gøremål på gården, kan der godt gå en halv eller hel dag, inden du modtager en bekræftelse på sms.

Afhentning af juleænder og gæs:
De bestilte ænder og gæs kan afhentes sidste weekend i november og første weekend i december fra 11-16. 

Du vil modtage en sms, når den tid nærmer sig. 

Bemærk

Nu har vi sendt besked til alle, der har reserveret en and. 

Bestillingsseddel til and/gås

And: